Medverkande

Projektledare


Siri Wassrin

Siri är initiativtagare till showen och har med We Run the World samlat ihop Linköpings främsta musiker, sångare, dansare och luftakrobater för att skapa en kraftfull show för att hylla Beyoncé och uttrycka våra feministiska ståndpunkter. Genom hennes erfarenheter inom musik, sång, dans och nycirkus samt hennes förkärlek för tunga beats och wailningar fick hon idén att sätta upp föreställningen. För Siri är scenkonsten en arena för att uttrycka och uppleva allt det där som sällan ges plats i samhället idag – inte minst som kvinna – ilska, rädsla, skörhet, ”bossighet” med mera. Genom showen hoppas hon att denna snävhet kan lösas upp något så att vi alla kan få vara lite mer tillåtande och mänskliga.

Siri är utbildad vid Mellansels folkhögskola (gospellinjen) och Sjöviks folkhögskola (pop- och rocklinjen) under 2007-2009. Hon har sedan dess figurerat i olika musikaliska sammanhang, främst i bandet Certainly där hon är leadsångerska och skriver musik och text tillsammans med de andra musikerna. Hon leder även sånggruppen Soundset som bland annat har spelat på Linköpings kommuns officiella nyårsfirande på Borggården 2017 samt på Vallastaden Expo. Hon har även jobbat inom scenkonstbranschen på exempelvis Cirkus Cirkör, ung scen/öst, Vadstena-Akademien och Teater Giljotin.

Siri har ett finger med i det mesta som gäller We Run the World. Hon har arrangerat musik och sång, agerat konstnärlig ledare, projektledare, utvecklat den grafiska designen, koncept och regi. Siri är även ordförande i Playground och till vardags doktorerar hon om innovativ IT-design vid Linköpings universitet.

Band


Benny Johansson

Benny är saxofonist och lärde sig tidigt att spela klarinett och saxofon på Musikskolan i Ödeshög. Sedan dess har han genom åren medverkat i olika sättningar och genres som musikkår, storband, rock, soul och funk. Hans musikaliska förebilder och inspirationskällor är Chris Potter, Lenny Pickett, Bob Reynolds och Stephen ”Doc” Kupka. Vanligtvis spelar Benny tenor- och baritonsaxofon i det Linköpingsbaserade soulbandet Souled Out.

Daniel Björklund

Daniel är gitarrist med rötter i Dalarna, och har sedan gymnasietiden spelat i det progressiva rock/fusion-bandet Nevärlläjf, som vunnit jazzpris i Musik Direkt och som har stått på scen på bland annat Peace and Love, Stockholm Jazz, och Bangen Sandviken. Efter flytten till Linköping för elva år sedan har han varit med som orkestermusiker i Linköpings Studentspex i ett par år och är även medlem i Linköpingsbaserade neosoul-bandet Certainly (tidigare Funkinstitutet). Utöver musicerandet är han färdigutbildad civilingenjör och jobbar sen sex år tillbaka med elektronikutveckling och programmering.

Daniel Fahlborg

Daniel är en jazzinriktad trumpetare från Sandviken, musikaliskt utbildad vid Sandvikens kulturskola. Han spelade där med ett antal ensembler och storband, bland annat GUBB (Gävleborgs Ungdoms Big Band) där ungdomar får kontakt med och inspireras av instruktörer från den svenska jazzeliten. Daniel flyttade till Linköping för att studera civilingenjör och har sedan flytten spelat en tid i LiTHe Blås och Lusen Big Band (Linköpings universitets storband) där han fortfarande är aktivt engagerad. De främsta förebilderna är Chet Baker, Wynton Marsalis, Peter Asplund och självklart Miles Davis. Daniel återfinns allt som oftast antingen bland ca tjugo andra svartklädda på en lite för trång scen, eller vandrandes genom natur med två hundar, häst och sambo.

Henrik Lundberg

Henrik har spelat trombon i storbanden Wexio University Big Band, Lusen Big Band och på senaste tiden i Linköping Jazz Orchestra. Har även kunnat ses spela både bas och trombon med Helmut Jederknüller mit seinem Super Stereo à Gogo Orchester. Henrik skriver och arrangerar musik i alla möjliga former, inte minst i denna show där nästan alla blåsarrangemang är skrivna av honom. Ses oftast gungandes och medryckt i musiken.

Herman Molinder

Herman har spelat gitarr sedan barnsben och har sedan dess konstant varit aktiv i diverse lokala ensembler och projekt. Han började sin musikkarriär med Blink-182-covers och har nu landat i jazzrytmer växlat med Queen B. Han har turnerat i USA med Motala ungdomsband samt spelat med bl.a. Nisse Sandström, Nils Landgren och Jonas Kullhammar. Han är även medverkat som gitarrist, musikproducent och -arrangör i Linköpings studentspex under flera år. Han spelar även gitarr i Lusen Big Band där han också är aktiv i styrelsen. Herman är civilingenjör med musik som i särklass största hobby. Han är uppvuxen i Motala, men bosatt i Linköping sedan 7 år tillbaka.

Jonathan Månsson

Jonathan Månsson är pianist från Norrköping med ett brett musikintresse. Han valde så tidigt som möjligt skolor med fokus på musik, från Hagaskolans musikklass till De Geers musikgymnasium och slutligen studerade han jazz på Fridhems folkhögskola. Därefter har han utbildat sig till civilingenjör, men han har alltid haft musiken närmast hjärtat. Jonathan har ett stort intresse för låtskrivande och komposition. Han har fått ett eget klassiskt verk uppfört av Norrköpings symfoniorkester, men skriver oftare pop- och jazzmusik. Jonathan brinner även för körsång, och sjunger i Musikaliska Sällskapets Kammarkör.

Jonathan Svensson

Jonathan är trummis och slagverkare med rötter i södra Småland. I projektet We run the world har han utöver att spela trummor även skrivit en del band- och blåsarrangemang, programmerat beats, samt jobbat med ljuddesign och ljudteknik.

Sedan 1997 bor han i Linköping där han spelat i ett antal små och stora jazz-, soul- och funkprojekt inklusive neosoul-bandet Certainly som utgör stommen i Playground-bandet. De senaste åren har Jonathan spelat trummor i Östgötateaterns uppsättningar av musikalerna Familjen Addams och La Cage aux Folles. Jonathan anlitas i studiosammanhang för bland annat indiepopbandet Cloudberry Jam och deltog i deras senaste Japan-turné. I universitetets storband Lusen Big Band spelade Jonathan under 15 år och kompade gästmusiker som Peter Asplund, Jonas Kullhammar och Nisse Sandström. Han har även under sex år i Holgerspexet spelat trummor och skrivit arrangemang, samt har spelat congas på klubbar i Linköping och Visby och ackompanjerat lokala körer med jazz- eller gospeltrumspel.

Jonathan gillar att jobba i projekt med både stor musikalisk stilbredd och utmaningar i teknik och uttryck, vilket gör att detta projekt är mycket inspirerande. Musikalisk förkovring får han från modern r’n’b, jazz och neosoul till exempel. Snarky Puppy, D’Angelo, Robert Glasper och Little Dragon.

Jonn Gottfridsson

Jonn är en genrebred saxofonist från Gävle. Han har spelat klassisk saxofon i Arméns musikkår där de bland annat spelade på Kronprinsessans bröllop men han har även studerat frijazz på Bollnäs folkhögskola. Han spelar folkmusik men har även spelat som House-musik-saxofonist på privata villafester på Ibiza.

Niklas Odelholm

Niklas har sin bakgrund i jazz och RnB, och syns lika ofta med en kontrabas eller ett piano på en jazzklubb som med en elbas på en soulscen. Bosatt i Linköping sedan 20 år tillbaka har han medverkat på skivor med bland annat Hillen och Twaine, samt synts i många jazzsammanhang så som Niklas Odelholm Quartet, som bandledare åt Lusen Big Band och kontrabasist i Linköping Jazz Orchestra. Niklas är även basist i RnB-gruppen Certainly, som utgör stommen i We Run The Worlds kompsektion.

En perfekt låt har, enligt Niklas, en fet bas som kompletterar grym sång, bra tajming, en sen handclap … och inte så mycket mer

Tor Sandell

Tor började sin musikaliska bana i tidig ålder genom att spela i olika band med varierande genrer. Efter gymnasiet studerade han jazzpiano två år vid Sjöviks folkhögskola utanför Avesta och släppte även ett album på franska Musea Records med jazz/rock-bandet NevärlLäjf. Tor har bland annat spelat keyboards och arrangerat musik åt lokala akter så som R’n’B-bandet Certainly, storbandet Lusen Big Band samt rapparen Joel P.

Förutom att spela keyboards och samplingar i showen “We Run The World” så har Tor även varit involverad i projektet som kassör och koordinator för band och ljudteknik. 

Victor Bridal

Victor är uppvuxen i Stockholm och har sedan tidig ålder spelat trummor och slagverk. Han arbetade några år som militärmusiker på Livgardets Dragonmusikkår i Stockholm. Under de senaste åren har han spelat trummor i Stockholmsbaserade soulreggae-bandet Musikkollektivet. Han är sedan hösten 2016 bosatt i Linköping där han studerar till civilingenjör. Förutom musiken är det bland annat ishockey, ridning och fågelskådning som fångar hans intresse.

Sång


Amanda Kihlstedt

Amanda har sedan barnsben både sjungit och dansat och det är när hon får kombinera dansen och sången som hon trivs allra bäst. Sedan 2005 är Amanda medlem i streetdancegruppen Da Flow. Gruppen har genom åren satt upp fyra större shower och uppträtt på allt från nobelfesten och musikhjälpen till en nattklubb på Bali. Amanda studerade musik på Folkungaskolans gymnasium och har sedan dess sjungit i olika band och sånggrupper, varit körledare och uppträtt som solist på diverse evenemang. Amanda är, sedan 2017, en av medlemmarna i sånggruppen Soundset.

 

Anna Yng

Anna har sina rötter i Gävle där hon även började sin musikaliska resa. Hon började vid 7 års ålder att skriva egna låtar, något som hon sedan fortsatt med och gör än i dag. Efter tre år på Hammargymnasiets musikalutbildning flyttade hon till Stockholm där hon gick Kulturamas Soul/Pop/Rock-utbildning. Hon har medverkat i olika musikaluppsättningar och stått som solist på ett flertal stora scener, bl a Fasching i Stocholm. Anna har under åren jobbat en del som studiosångerska och kombinerar gärna det med skrivandet.

 

George Reece

Born in England in 1989, George Reece has been a singer in a variety of groups and styles over the years, from cathedral choirs to guitar bands, as well as writing songs and composing music for films. He ran a record label and a recording studio in London before moving to Sweden in 2017 to work in music technology. When not making music, George makes videos, from comedy vlogs to film trailers, from music videos to live performance sessions. His work has collected over a million views on YouTube. His favourite Beyoncé song is ‘Love On Top’.

 

Hanna Ryttmarker

Hannas musikaliska resa började i tidig ålder med körsång i fokus. I grundskolan gick hon i musikklasser och sjöng i kyrkokör på fritiden. Efter grundskolan studerade Hanna musik-sång på Stockholms estetiska gymnasium.

Musiken har alltid varit en viktig del av Hannas liv, hon har alltid älskat att uppträda och har stor scenvana. Hon har sjungit både i kör och som solist i flera olika musikaliska sammanhang genom åren, bland annat var hon en av sångarna i Team Hoffsten som tog sig till final i Körslaget år 2012, och har även arbetat som körledare samt varit demosångerska. För tillfället är Hanna aktiv i sånggruppen Soundset.

 

Henrik Sundqvist

Henrik har en bakgrund som popstjärna i bandet Cloudberry Jam, vilka under 90- och 00-talet sålde ett par guldskivor och turnerade i Sverige, Japan, USA, England, Danmark och Finland. Henrik är låtskrivare, sångare, multiinstrumentalist och producent, och har medverkat på ett hundratal skivor med olika artister. De senaste utgåvorna är med Linköpingsbaserade Twaine och Hillen. Henrik är också lärare i kubansk salsa och rueda i föreningen Dansarna.

Lite kuriosa kopplat till Beyoncé: för några år sedan uppträdde Henrik i The One World Superband tillsammans Bibi McGill – Beyoncés gitarrist och bandledare. Medverkade gjorde även de fantastiska musikerna Jerry Meehan (Robbie Williams basist), Raphaël Léger (Tahiti 80), slagverkaren Marcus Santos och pianisten Shota Hishiyama.

 

Josefin Ringensjö

Josefin har sjungit så länge hon kan minnas och sjöng som barn i kör i många år. Hon spelade trummor på högstadiet och läste sen naturvetenskap med inriktning estet på gymnasiet. Efter gymnasiet började hon skriva låtar i bandet Grown Oceans där hon även var sångerska. Numera sjunger hon i gruppen Soundset tillsammans med flera av de sångarna som är med i denna ensemble.

 

Lina Gamsäter

Lina är student på Valla Folkhögskola där hon går linjen för scenkonst. Musiken har funnits närvarande under många år då hon har varit sångare i flera olika konstellationer så som kör, vokalensemble och band. Hon har uppträtt på många evenemangsspelningar både helt själv men även tillsammans med olika grupper. Mellan 2009-2011 medverkade hon dessutom i ensemblen ”Scen och Kabaré”.

 

Noelle Barton

Noelle studerar till lärare på Linköpings universitet där hon är en av leadsångarna i lärarprogrammets band “Era Barns Framtid”. År 2010 tävlade hon i sång och skådespeleri i talangtävlingen World Championships of Performing Arts i Los Angeles där hon kom på andraplats i sin kategori i sång. År 2012 var hon en av sångarna i Team Hoffsten i Körslaget och tog sig ända till final. Under åren har Noelle framträtt på många olika evenemang och scener både själv och tillsammans med olika vokalensembler och sånggrupper, däribland Soundset.

 

Rakel Nordquist

Rakel började sin musikaliska bana i symfoniorkester med fiol som huvudinstrument. Fiolen byttes senare ut mot sång i band och olika körer. Sedan flera år tillbaka har hon ofta anlitats som solist och i andra sångkonstellationer för uppdrag på högtidliga tillställningar, fester, invigningar och nu senast tillsammans med sånggruppen Soundset vid nyårsfirandet på Linköpings borggård.

 

Dans


 

Benjamin Trossö

Benjamin är uppvuxen på Östgötaslätten och har sedan barnsben älskat att syssla med scenkonst på olika sätt. Redan som 10-åring medverkade han i musikaluppsättningar som Oliver Twist och Fame vilket gav blodad tand. Efter att ha studerat sång och musik i 9 år valde han att lägga musiken i sidospåret ett tag och fokusera sin tid och energi på dansen. 2013 flyttade Benjamin till Stockholm efter att ha spenderat dels ett år på Lunnevads Danslinje, och dels några år som dansare i dansgruppen Da Flow samt undervisning på Folkuniversitetet i Linköping. Benjamin tog examen från Diambra Dance Education av Ambra Succi från Bounce 2014 och har efter det medverkat i flera produktioner som Idol, Eurovision Song Contest och Alcazars supershow Disco Defenders som bl.a. åkte på arenaturné runt Sverige 2016. Nu frilansar han som dansare och koreograf och är en av koreograferna för just ”We Run The World”, vilket han är otroligt glad, stolt och tacksam för.

Daniel Björn

Daniel började sin danskarriär i Linköpingsbaserade streetdansgruppen Da Flow. Han är utbildad på Broadway Dance Center i New York och fick där utmärkelsen ”Outstanding Student Award” från skolledningen. Han har jobbat med världskända koreografer och har uppträtt på stora scener både i New York och Los Angeles, bland annat till en dansuppsättning av ”The Book of Mormon” och en Live Submission för ”So You Think You Can Dance”. Vid sidan av dansen har Daniel jobbat som modell och för närvarande jobbar han som läkare på Linköpings Universitetssjukhus.

Elsa Lundberg

Elsa är uppvuxen i Linköping där hon tidigt började dansa. Via både Kulturskolan och Folkuniversitetet växte sig dansintresset stort. Efter studenten tog hon sitt pick och pack och flyttade till Stockholm för att börja studera vid DiAmbra Dance Education av Ambra Succi. Där studerar hon idag och har som senast medverkat som dansare i Melodifestivalen 2018. Utöver detta har Elsa undervisat en hel del dans, främst på Folkuniversitetet i Linköping. Hon var även ledare för dansgruppen Extend (Linköping) under två år. Elsa brinner för all typ av dans men hennes hjärta bultar lite extra hårt för tung hiphop.

Emma Karlsson

Emma är koreograf och dansare som länge undervisat dans på Linköpings olika dansskolor. Folkuniversitetet har varit basen där hon under tio år hade förmånen att möta många inspirerande barn och ungdomar. Emma utbildade sig inom streetdance på Dansstudion i Karlstad, under Balettakademiens regi. I dansgruppen Da Flow har Emma sen 2012 varit medlem och har b.la dansat på Linköpings stadsfest, Linköpings Idrottsgala med David Lindgren samt bakom Boris René. Tillsammans med Da Flow var Emma en av arrangörerna bakom den stora flash mob som ägde rum i samband med Musikhjälpen i Linköping. Utöver dansen tar Emma sin lärarexamen till sommaren och kommer till hösten jobba som lärare mot fritidshem.

Emi Kadowaki

Emi är 19 år gammal och tog studenten från Katedrals naturmusik-program våren 2017. Både musik och dans hör till hennes stora intressen. Hon har dansat på Folkuniversitetet sedan 2012, där hon efter en termin började dansa i gruppen VIP. Hon har även dansat i VIP:s “storasystergrupp”, Street Avancerad. Idag är hon aktiv i nyuppstartade Moving Heads som dansare och koreograf. Emi har under senaste åren bl.a. framträtt på Motalagalan 2016, modevisningen Spring Inspiration 2017 och Da Flows flashmob i samband med Musikhjälpen. I vår kommer Emi även att synas under olika evenemang på Dansens vecka, samt på Folkuniversitetets vårföreställning. I We Run the World är Emi stolt medverkande som dansare och koreograf.

Ida Borg

Ida är 17 år gammal och går just nu första året på gymnasiet Folkungaskolan i Linköping. Hon har dansat sedan hon var 9 år, och började sin danskarriär på Kulturskolan. Efter det gick hon dansprofilen på Folkungaskolan under högstadietiden, och blev samtidigt medlem i dansgruppen Extend. Ida dansar nuförtiden på Folkuniversitetet i gruppen VIP, och är själv danslärare för barn i föreningen Aktiv Ungdom.

Frida Josefsson

Frida är 20 år gammal och tog studenten från Folkungaskolans samhällsvetenskapliga program våren 2017. Hon började dansa på Folkuniversitetet vid fem års ålder och dansen har blivit allt mer viktig för henne för varje år som gått. Hon har dansat i gruppen VIP, och dansar för närvarande i den nyuppstartade gruppen Moving Heads. Frida har medverkat på ett flertal föreställningar, bland annat Diabetesgalan, Da Flows flashmob i samband med musikhjälpen och Folkuniversitetets vårföreställningar. Hon jobbar som danslärare på folkuniversitetet på kvällstid och under dagtid vikarierar hon på förskolor runt i kommunen. Under våren kommer Frida utöver denna föreställning även medverka som dansare i lite olika framträdanden och föreställningar, framförallt under dansens vecka.

Kia Järnåsen

Kia är dansare och har dansat sedan 5 års ålder. Hon har undervisat i dans på Folkuniversitetet sedan 2014 och är numera koreograf för dansgruppen VIP i Linköping. Hon tar ofta dansklasser på Scandinavian Dance Academy i Stockholm och inspireras mycket av tung hiphop och feminine vibe. Kia har bland annat medverkat på Motalagalan 2016 och Spring Inspiration 2017. Utöver dansen är Kia också socionomstudent och studerar i Norrköping.

Nathalie Sköld

Nathalie är 16 år gammal och läser just nu första året på gymnasiet på den samhällsvetenskapliga linjen. Hon brinner dock mest för dansen och började uppträda redan som åttaåring på Kulturskolans scener, och gick för fyra år sedan över till att att ha Folkuniversitetet som sin utgångspunkt. Nathalie har sedan dess haft en stor resa både stilmässigt och uttrycksmässigt genom dansen. Sedan 2014 har hon dansat i dansgrupperna VIP och Extend, där hon i Extend hjälpt sätta upp ett flertal föreställningar och koregraferat flera nummer som blivit en stor succé i Linköping. År 2016 koreograferade hon även ett nummer till tävlingen Skapa dans, som vann och tog sig vidare till finalen i Stockholm. Förutom att dansa själv så undervisar hon även på Folkuniversitet, där hon inriktar sig mestadels på hiphop, kommersiellt och street. Efter gymnasiet är drömmen att ta sig till Stockholm och fortsätta dansa, koreografera och inspireras.

Sigrid Larsson

Sigrid kom till Sverige 2006 efter att ha bott i Dubai och är snart 18 år gammal. Hon har dansat sedan hon var 4 år. I högstadiet gick hon folkungaskolans dansprofil och nu går hon den samhällsvetenskapliga linjen på gymnasiet. Hon har dansat i gruppen VIP i tre år och utöver det dansar hon i en grupp skapad av ett gäng kreativa dansare som heter Moving Heads. Sigrid har deltagit i en hel del olika evenemang, bland annat i samband med Linköpings diabetesgala, samt flashmobs med mera. Detta året är det en hel del dansföreställningar på gång i samband med dansens vecka, och även på folkuniversitetets vårföreställningar. Hon har undervisat street i två år på folkuniversitetet i Linköping, och har utöver dansen även modellat för Skandinaviens största studentdrivna modevisning “Spring Inspiration 2017”.

Poledance och luftakrobatik


Anna Aronsson

Anna blev för två år sedan övertalad att början en kurs i pole fitness och fastnade direkt för sporten. För ett år sedan besökte hon ett prova på-pass i luftakrobatik och blev förälskad ännu en gång, varpå hon samma kväll bokade upp sig på en kurs i aerial silks. Vad som kommer härnäst får framtiden utvisa.

Astrid Wänstedt

Astrid är född och uppvuxen i Luleå. Hon flyttade ner till Norrköping 2014 för att plugga till civilingenjör. Hästar och ridsport har alltid varit ett stort intresse i livet men hon har också tränat street dance i några år. På vintrarna kör hon skoter och åker slalom. Astrid började träna pole fitness för cirka ett och ett halvt år sedan och luftakrobatik för ett år sedan.

Elinore Torstensson

Elinore är en 26-årig norrköpingstjej som nyligen tagit en examen inom nationalekonomi på Linköpings universitet. Hon har en bakgrund inom gymnastik och cirkus, och har under många år tränat med Norrköpings cirkus & varieté där hon uppträdde på olika föreställningar och cirkusfestivaler runt om i Europa. Sedan 2017 tränar hon aerial silks på Adore Pole Fitness i Norrköping.

Isabell Thomsson

Isabell är född och uppvuxen på Gotland, och utvecklade tidigt ett stort sportintresse. Hon började med pole fitness för ungefär 1.5 år sedan efter att ha provat på det tillsammans med två kompisar. Sedan dess har intresset bara ökat för akrobatik, och hon började även med aerial silks för ett år sedan.

Jeanette Jonsson

Jeanette är delägare i Adore Pole Fitness i Norrköping som öppnade 2015. Hon undervisar i både pole fitness och luftakrobatik så som aerial hoop och aerial silks. Även om råstyrka i olika trick är det hon håller på med mest så finns en stor passion för dans och koreograferande som ofta lyser igenom i hennes klasser. Jeanette har utbildning inom pole fitness, twerk, anatomi och träningslära.

Louise Malmström

Louise började med pole fitness och aerial silks på Adore Pole Fitness hösten 2016. Hon är 23 år gammal, kommer från Uppsala och har en bakgrund som dansare och seglare. Louise har dansat sedan sjuårsålder och under tonåren var hon med i dansgruppen Scholarship på Dansstudion i Norby som utvecklade henne som dansare. Gruppen hade olika uppträdanden, bland annat föreställningar där dansarna koreograferade egna danser. När Louise var nio år gammal började hon segla optimistjolle och hon har varit med i seglingslandslaget i både optimistjolle och e-jolle. Till vardags pluggar Louise till civilingenjör inom logistik.

Malin Ek

Malin är delägare i Adore pole fitness där hon verkar som huvudinstruktör i poledance och luftakrobatik. Hon började träna på en studio i Stockholm för 5 år sedan och öppnade sedan Adore tillsammans med Jeanette när hon flyttade till Norrköping. Malin arbetar heltid med företaget ADORE Fitness AB samtidigt som hon studerar sömnad och mönsterkonstruktion på Lennings textilinstitut, och hon är designern bakom en del av scenkläderna. Hennes passion är att koreografera och coacha andra i sin väg till scen, hellre än att själv synas på scen. På fritiden ägnar sig Malin åt fallskärmshoppning på Linköpings Fallskärmsklubb där hon även är verksam som instruktör.

Nike Olofsson

Nike är uppvuxen i Stockholm och provade hösten 2012 på pole dance för första gången. Hon föll direkt för den effektiva och enormt roliga tränings- och dansformen. Nike flyttade till Norrköping 2014 för att läsa på universitetet och har dansat på Adore sedan studion öppnade, där hon även sedan ett år tillbaka är instruktör.